Évènements

Be sure to check out Produce Packer’s Top Ten and Must See USDA production and market intelligence reports. The list includes three reports issued by U.S. Ag Team in Canada (the Foreign Agricultural Service arm of the USDA in Canada) https://t.co/BRs5t6lkRX

We only have a few days left this season before we put on our Canadian winter touques & jackets to grill. Support your local butcher and ask for your favorite USDA certified meat product.Learn why @USMEF stands behind their quality. For BBQ recipes check out @BGECanada

Idaho Director Celia Gould touring the @theOFT_Board with Bruce Nicholas-General Manager of the OFT, Director Gould visiting the farmers market and discussing shared food safety practices with Ontario grower to ensure US and Canadians consumers get the safest foods.

To one of our biggest supporters - @CheeseBoutique. Congratulations Published author @AfrimPristine on your new book ‘ For the love of CHEESE.

Idaho Governor Otter visits one of Toronto’s finest Produce firms @bondiproduce during his mission to Toronto. Thanks Bondi for supporting @USAOnions. Continued success Gus and the Bondi Team!!

CG Skillin was happy to attend the @theNSLC Festival of Wines. Great to see @CalifWines_CA @Wa_State_Wine and @oregonwine there!

Toronto and @usconstoronto welcomes the #NVVSOMMEXPRESS. What better way to learn about @NapaVintners on a hot summer day. Check out the venue hosts: @boxcar_social @DaiLoTO https://t.co/JSalX0zgbq

Fresh U.S. fruits and vegetables creatively displayed by Detroit’s very owned Chef Maurice English of English Kitchen.

Nothing like a delicious @originalnathans hot dog at the @usconstoronto Fourth of July in Toronto.

New World Record at this year’s @originalnathans hot dog eating contest – 74 hot dogs! consumed by Joey Chestnut @usconstoronto
https://t.co/pp1iVE0Aln

2018
January
State Regional Trade Group – Missions d’acheteurs canadiens aux États-Unis
January 23 - June 30
Details (Trade & Industry)

Tout au long de l’année, les groupes suivants : State Regional Trade Groups, Food Export Midwest, Food Export Northeast USA (Food Export), Southern United States Trade Association (SUSTA), et Western United States Agricultural Association (WUSATA) recrutent des courtiers, des importateurs, des distributeurs et des détaillants en alimentation établis et qualifiés afin de rencontrer des compagnies américaines dans le secteur alimentaire et assister aux grands salons alimentaires nationaux aux États-Unis.

Si vous êtes intéressés, veuillez contacter :
Food Export Midwest and Northeast USA : Kathy Boyce, kboyce@boycemarketing.com
Représentant du Canada de SUSTA : Alison George, ageorge@pragyle.com
Représentant de WUSATA : Janet Kenefsky, jkenefsky@wusata.org

Cooperators
May
Les promotions du menu Prenez goût
May 01 - 31
Details (Consumer)

Les promotions du menu Prenez goût se déroulent maintenant dans les restaurants Firegrill et Boeuf Cochon de la région de Montréal. Le menu comprend du bœuf certifié U.S.D.A., une grande sélection de vins américains et des produits frais en provenance des États-Unis. Les promotions mettent en valeur des produits frais et de haute qualité des États-Unis et se poursuivent jusqu’à la fin du mois de mai.

Restaurant bar Firegrill :
1490 Stanley, Montréal et 3500 Côte-Vertu Ouest, Ville St-Laurent.
http://www.firegrill.com/french/#succursales
Veuillez cliquer ici pour afficher les menus.

Boeuf Cochon Steak + Bar :
255, rue de Martigny Ouest, Saint-Jérôme et 1553, boulevard Le Corbusier, Laval.
http://www.boeufcochon.com/promotions
Veuillez cliquer ici pour afficher les menus.